Hai mom..kalau first nk check air kencing di klinik kerajaan, dia akan scan jugak ke time tu...

Hai mom..kalau first nk check air kencing di klinik kerajaan, dia akan scan jugak ke time tu. .

1 Balas

hi mommy. pengalaman sy,confirm pregnancy di klinik swasta dan dpt gambar scan tu. sampai tarikh appointment utk booking sy terus tunjuk gambar scan, but still kene buat upt tapi kk tak scan la. sebab kata doktor baby masih kecik.