Baru dapat zincofer

Hai momiessss semua nak tnya , Kalau dapat vitamin zincofer dekat Kkm , perlu lagi ke makan folid acid ? Saya konfius nurse sye cakap tak payah da makan acid folid , Tapi kawan Saya cakap kena makan acid folid smpai bersalin , ? Thnkyou momiesss sudi membantu hehe❤️❤️❤️

2 Balas

kena stop mkn acid folid sbb 16week+ da boleh tukar ubat supplemen..zincofer hb tambahkan darah+multivitamin..👍👌

3y ago

Terima kasih sis❤️💕

Haah sis tak perlu dah makan acid folid, sbb dlm zincoffer mmg dah ada acid folid, cukup 1 vitamin tu je mkn😇

3y ago

Terima kasih sis ❤️💖