Bulan ke berapa baru nampak baby bumps?

Hai momies.. sy preg anak pertama.. now dah masuk 12weeka .. nak tanya bulan ke berapa ye nampak baby bumps? Tq 🤗

17 Balas

kalau orang tinggi n kurus 7bulan baru nampak jelas kot. sy bru 4bulan lebih baby bump nampak tp kadang² perut macam biasa. 😂

Pregnant anak first mmg lmbt sikit nk nmpk baby bump sis. Mcm sy 19weeks bru nmpk. Lain org lain bdn sis tk sama ☺️

sy 5 bulan bru nmpk mcm buncit sikit.. 6,7 bulan bru betul2 nmpk besar.. depends la bdan n perut mommies mcm mana

sy 5 bulan nmpk mcm buncit 🤭🤭. 7 bulan bru nampak btul² 😅tu pun org kte kecik. hahahahah x kisah sgt org kte.

4y ago

bdan kecik.. trima nsib jela org ckp cmtu 🤣.. xpe. asal bby sihat... huhu..

depends...sbb sy skang pregnant...tp baru 3bln dh nmpk baby bump mcm dh 5bln😅

ada yang tnya saya kenapa belum ada baby bump. adakah pelik? saya 16 weeks skrg ni.

bergantung pd bdan org tu sis...klau sy 7 bln bru rmai yg tgur dh nmpk perut

sy hr tu..6bln pn xbrapa nmpk lg.. 😅

Sy 6 bulan baru nampak jelas

8 bulan baru nampak 🙊