32 week berat baby 1.4-1.5kg

Hai momies smua…. Nak tanya … berat baby saya 32 week ni.. baru 1.4-1.5 mcm tu. Normal ke ye … ada ke sapa2 boleh bagitau…. Nak naikkan berat baby perlu makan apa je .. #firstmom #firstbaby #ingintahu

5 Balas

Saya 32 weeks kandungan pun 1.4kg-1.5kg . Tiap minggu pergi O&G . Sebab doktor kata baby saya punya berat tak sama dengan weeks . Lepastu ditambah pula harini pergi checkup tengok air ketuban tinggal 8 . Saya jadi stress . Lagi stress bila dengar doctor cakap nak kena paksa bersalin 37weeks sebab baby kecik 🥲

1y ago

Alhamdulillah. Kita kna sllu pkir yg elok2 je.. insyaallah smua akan baik2 je . Mira doakan smuanya slmat mlhirkan bby .. bby n ibu sihat . Amin 🤲🏻 korang smua bila due ? Mira bln 1 thun xdpn . 15/1 cmtu

awak try minum susu utk ibu mengdung , berat ank sy naik mendadak dah ikut umur diaa . masa 32 minggu 3 hari 1.55 kg smlm 3 minggu 5 hari gi scan pulak dh 1.9 kg , sy ubah rutin minum susu 2 gelas sehari

1y ago

Yeka awak… okok tq tau sbb sudi kongsi .. 🥰🥰

Saya 32 minggu 6 hari baby berat 1.65kg

1y ago

Mano 1 betul nye … 🤦‍♂️ ok ke x ok en. Pening jgk 🥴 yg kita bila ckp x ok tu auto dh pkir mcm2 dh dlm kepala… risau smua lah….

normal... sama berat dengan baby saya..

1y ago

Haah kan… dia mmbesar je sbenarnye kan.. xde laa bby nye besar tu je. Yg tu yela tkut jgk…

berat bby sy pon mcm tu 1.55 kg

1y ago

Yeka awak… sma laaa kes sy ni. Tgk org lain time 32 week ni anak depa dh 1.9kg la . Lbh dri tu pn ad . Risau jgk en . Skrg sy pun kne p hospital refer doc sana … untuk kali ke2 .. nak tgk pulak doc sana ckp apa pulak… sama2 kita doa anak dlm prut kita ni… sihat sempurna . Amin … 😊😊 smga dipermudahkan sgla urusan awk