32 week berat baby 1.4-1.5kg

Hai momies smua…. Nak tanya … berat baby saya 32 week ni.. baru 1.4-1.5 mcm tu. Normal ke ye … ada ke sapa2 boleh bagitau…. Nak naikkan berat baby perlu makan apa je .. #firstmom #firstbaby #ingintahu

5 Balas

Saya 32 weeks kandungan pun 1.4kg-1.5kg . Tiap minggu pergi O&G . Sebab doktor kata baby saya punya berat tak sama dengan weeks . Lepastu ditambah pula harini pergi checkup tengok air ketuban tinggal 8 . Saya jadi stress . Lagi stress bila dengar doctor cakap nak kena paksa bersalin 37weeks sebab baby kecik 🥲

1y ago

Alhamdulillah. Kita kna sllu pkir yg elok2 je.. insyaallah smua akan baik2 je . Mira doakan smuanya slmat mlhirkan bby .. bby n ibu sihat . Amin 🤲🏻 korang smua bila due ? Mira bln 1 thun xdpn . 15/1 cmtu