32 week berat baby 1.4-1.5kg

Hai momies smua…. Nak tanya … berat baby saya 32 week ni.. baru 1.4-1.5 mcm tu. Normal ke ye … ada ke sapa2 boleh bagitau…. Nak naikkan berat baby perlu makan apa je .. #firstmom #firstbaby #ingintahu

5 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

berat bby sy pon mcm tu 1.55 kg

2mo ago

Yeka awak… sma laaa kes sy ni. Tgk org lain time 32 week ni anak depa dh 1.9kg la . Lbh dri tu pn ad . Risau jgk en . Skrg sy pun kne p hospital refer doc sana … untuk kali ke2 .. nak tgk pulak doc sana ckp apa pulak… sama2 kita doa anak dlm prut kita ni… sihat sempurna . Amin … 😊😊 smga dipermudahkan sgla urusan awk