32 week berat baby 1.4-1.5kg

Hai momies smua…. Nak tanya … berat baby saya 32 week ni.. baru 1.4-1.5 mcm tu. Normal ke ye … ada ke sapa2 boleh bagitau…. Nak naikkan berat baby perlu makan apa je .. #firstmom #firstbaby #ingintahu

5 Balas

awak try minum susu utk ibu mengdung , berat ank sy naik mendadak dah ikut umur diaa . masa 32 minggu 3 hari 1.55 kg smlm 3 minggu 5 hari gi scan pulak dh 1.9 kg , sy ubah rutin minum susu 2 gelas sehari

1y ago

Yeka awak… okok tq tau sbb sudi kongsi .. 🥰🥰