17week3day

Hai momies semua, ade yg pernh mengalami mcm sy tk kdgn 17w3d masih belum rase bby tendang² or bby gerak? tye doc jgk, doc ckp mgkin awk akan rase dlm kdgan 20w keats.. sblm pernh keguguran, 2mggu lps scan bby gerak dlm perut tp tk dpt lg rase die gerak tu.. so normal ke mcm ni?

1 Balas

Ramai ckp 20week keatas. Sy sendiri pun 20w baru rasa gerak kdg2.. baby mmg gerak lihat dr scan, tp yg natural rasa sendiri tu insyaAllah, akan rasa.