Ovarian cyst waktu mengandung

Siapa mummy ada pengalaman dpt cyst ketika mengandung First pregnancy...Anyone can share experiences.Tq so much#firstbaby

1 Balas

Saya detect ada cyst masa first scan @ 8w. Risau sangat masa tu sebab anak 1st dulu takde. Tapi bila dr cakap ovarian cyst ni normal & biasanya akan hilang sendiri at 12w ke atas, lega sikit rasa. Now dah 15w & alhamdulillah cyst dah takde😊 Positif je sis. Doa bebanyak, insyaAllah. Semoga dipermudahkan.

3y ago

Alhamdulillah sis,skrg saya da 21 weeks,bila scan cyst mmg da hilang.Lega rasa😊