myfrst bby

Hai momies , nie first bby sy slpas pnantian 4tahun.. Sy cek upt nmpk ada dua line Dan sy pg klinik utk buat pgesahan sma ada sy mgandung atau x. Ikut kiraan dktor sy da prgnt 8w tp bila scan bby xnmpk dktor ckp sma ada bby msih kcil atau sy xmgandung.. Sy nk tny all momies 8w mmg xnmpk lg bby x..? Atau sy kna cek klinik lain utk buat pgesahan..

myfrst bby
67 Balas

sa 11wblum npak apa2...14w bru npak....sekali dgan btuk baby....

Pegi scan Kat swasta ..sy 8 week dah nmpk Ada heartbeat lagi

Alhamdulillah tahniah sis. Masih awal tu. 2 minggu lagi scan semula ye

5y ago

Doakn sy dktor pn sruh sy dtg smula slps 2mggu...

saya kandungan 6 minggu pergi scan baby dah nampak sis

Normal sis sy pn 8 mgu blm npk 10 mggu bru npk bby

macam sy haritu ..inshaaAllah positif..tahniah sis 😁

5y ago

🥰🥰🥰

macam ane nk hilangkan rasa gatal diselangkang??

Sy 7week tk nampak lg mse weeks 9 bru nampak .

Smoga dpermudahkan.. harap2 nt nmpk la😄

8 week slluny,nmpk jntung kedip2 klau scan