Ade darah lepas bersama

Hai momies kat sini.. Nak tanya klu kandungan dah 29weeks tapi harituh bersama ngn suami tetibe ade kluar darah sikit. Normal ke ye??? Tapi sebelum ni xde pun darah. Cuma malam tuh tetibe ade darah sbb husband terganas sikit. Tapi baby okey je aktif cam biase..

7 Balas

sy msa prgnt ank no 3 bbrpa kali jgk la ada drah after bersama. nak kata sbb kasar x jgk. mmng prgnt no 3 kerap trun drah. Alhamdulillah xde apa bila scan. now bby dh 51hari

apa2 bentuk pendarahan masa hamil jgn biar. jumpa doktor ye

jangan la ganas sangat dah tahu mengadun.aduiyai

better check . drh sikit pn blh jd bhya

terganas sikit biasalah tu

Silakan cek dgn doc ya.

cek