risau

Hai momie2.. (Hrp faham sy tulis sabahan ya) Mcm ni..sy 1st preggy n dpt tau pn selepas kandungan sdh masuk 4bln lebih 19w..sebelum tu sy fkir sy gastrik..sy ada mkn ubat gastrik..mnum ubat sembelit..sbb sllu sembelit..lps tu ada berurut..tkg urut tu ada urut peranakan sy..lps tu sy ada jg mnum air rebusan akar kayu n daun durian belanda..sbb ingat kn badan masuk angin..skg sy tunggu hari bersalin ja ni..so sy risau ada apa2 kesan ka ni sma bby..??

2 Balas

Insyaallah xda pa2..doakn baik2..semoga d permudahkn n d lancarkn kelahiran..tengo baby pun kuat..mcm2 sis buat,baby still kuat d janin sis..insyaallah..smua selamat n ok..fikir positif..n jgn lupa berdoa..😊😊

5y ago

Ya aamiin..takut tu normal tpi kna kuatkn semangat💪💪💪

Inshallah sis x de pape tu..smoga dprmudahkan smuanya ya🥰ade bt details scan x dkt bby?mksd sy 3d scan...

5y ago

3d tiada sis..2d ja..huhu