something keluar time kencing

hai mom smua... ada tak yg dlm ni alami mcm yg sy alami... sy skrg msuk 15w4d tpi 2hari lps time kencing saya perasan yg ada lendir bercampur darah keluar...apa saya ptt buat sbb time prgnt first xpernah mcm ni...

2 Balas

sy pn sama sis..lagi2 kalau buang air besar nak mneran tu ade je kuar darah sikit.Doktor dah check ada luka dekat pintu rahim..better sis check doc..

Cuba colek faraj dgn kapas sbb nak tahu samada darah drpd saluran kencing atau drpd faraj. Lps tu jumpa doktor

1y ago

time keluar tu xde rasa apa2 tpi hri ni ada rasa krem2 bhgn perut n pinggang pun ada rasa sakit2