Merancang selepas beranak

Hai mommies semua. Sy dah beranak tahun lepas. Skrg sy di fasa merancang (mkn pil noriday) sy perasan lepas consume noriday, keputihan yg keluar semasa sy kencing bewarna coklet kkdang maroon mcm keputihan yg keluar time hujung2 period tu. Sbelum ni tak pernah jadi. Haid sy okay. Keputihan coklet tu keluar time sy nak kencing je selalu. Bau takda and tak gatal. Benda ni normal ke tak?

1 Balas

Noriday dibekalkan oleh KK? Saya pun alami masa nak masuk 6 bulan bersalin. KK tukar pil lain sbb baby dah mula makan dan saya masih susukan anak dgn susu ibu. So, normal.

1y ago

Aah noriday yg KK bagi. Ohhh normal ye. Maksudnya pil tu tak sesuai utk kita ke atau teruskan je mcm biasa? Sy bf & fm baby. Mggu depan baby 6 bulan