Keluar darah dan lendir pregg 5 week

Ada tak yg pernah alami ni .. ttiba sakit perut mcm senggugut .. bila cek ada keluar lendir bercampur darah.tapi darah tak banyak..#bantusharing #firstbaby

6 Balas

Bleeding/spotting early pregnancy tak normal sis. Kena cepat pergi hospital bhg emergncy utk cek kndungan

saya 6 minggu bleeding skit je terus je ke hospital dr bgi ubat kuatkn rahim dn asid folic

7mo ago

Ok je mkn apa yg dr bgi , sya pulak jenis time period pregant . Tapi berjaga jugak jgn angkt berat jgn lasak2 jaga kesihatan.😊

better p hospital bahagian kecemasan trus chek....

ada g check kat hsptl ke sis. bahaya tu.

Better pergi hospital dear ..

better cek