Tanya kehamilan

Hai mom.. Saya mau minta saran dan pendapat dr mm2 disini. 1bulan lepas saya telat period saya tes mmg ada garis 2 samar tapi pgi klinik dokter ckp blm ada apa2. Pastu bulan ini dtg lah period tapi darah x macam period biasanya,selesai period saya tes dah x da apa2 cuma garis 1 je.. Saya ingat mmg period yaa, Nah semalam saya tes lagi, baru tengok pg ini tapi garis 2 samar ada lg. Bunda2 di sini nampak ke cm mata saya sj😂

Tanya kehamilan
4 Balas

upt hanya valid 5-10minit sahaja awak. kalau tinggal semalam dah xvalid upt tu. boleh cuba test semula

2y ago

oke kak trmksh

memang nampak sama² nnt Terai lagi ye

Nt try lg ye. Smoga ada rezeki. Aamiin

nnt try lg