Lewat period 10 hari tes UPT positif

Hai nak tanya sy lewat period 10 hari.. Smlm ad keluar darah macam period banyak tpi xskit sngt'' sblm ni tes upt samar dn pgi ni msih ad kluar darah lgi tes UPT msih ad lain samar jadi mcm mn tu ad kh saya pregnant atu tak ye

Lewat period 10 hari tes UPT positif
6 Balas

Biasanya preg ada tompakan darah berwarna merah terang atau coklet hitam ini biasanya terjadi atau kluar masa pembuahan terhasil Dan tompakan ini kdng2 tak bnyk kluar, kalau nak lebih details boleh try lagi selapas seminggu,

sy nmpak 2line samar2..cuba guna dipntell utk lebih kepastian dan jika betul 2line segera la ke hospital ye

mcm positive Tu..tp kalau Ada spotting..better jumpa doctor mintak advise..bwk skali test ni

sy nmpk 2line...Kalo Ada sporting sis kena jmpa doktor..

most probably pregnant. jumpa doktor cepat jangan tangguh.