Keluar selaput darah adakah ini normal ?

Hai mmy nak tnye kalau bru 6w kita kencing dan kluar selaput darah adakah ia normal atau something happen on my pregnant?#ingintahu #firstmom

7 Balas

terima kasih smua yg respon.. sye dh g hospital tadi dan admit wad kejap untuk scan .. doc cakap dia pon x thu dan nk bgi keputusan akhir tu apa .. sebab dia takut proses pregnant ni tak menjadi.. InshaAllah akan ade appointment next bila dah 8/9week untuk dptkan jwpn ni.. doakan saya dan kandungan sihat yee 🥺tq korang

jika alami spotting even setitik drh. atau kata ada slaput drh..better g hsptl asap tuk dptkn rawatan krn ia tidak normal..mungkin ada spruh org kata normal pd awal kehamilan..tp bg yg rahim tak berapa kuat ia tidak normal dan tnda awal tuk alami keguguran ..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

1y ago

yes btl. kena refer dr. sy 3x spotting 3x masuk speculum. rupanya sy ada polip serviks yg menyebabkan sy punya dinding rahim luka. sbnrnya baik tahu punca. hati pun senang nk tido. hihi. kalau x asyik memikir jela

Sis.. eloknya sis pegi ke hospital atau klinik dgn segera.. walaupn setitik kluar darah, better pergi check.. sy dh trauma 3 kali gugur berturutan..

X normal ye lagi2 selaput darah. Saya dah trauma dngan keguguran dlu.

xnormal s3lagi belum lakukan pemeriksaan. jumpa doc ye

Tak normal awk, terus ke emergency ye

pergi cek