Susu Formula yang sesuai Untuk baby newborn 7days, kena jaundice?

Hai mamy.. sy 1st mom... Nak tanya susu formula yang sesuai untuk baby yang kena kuning.. sbb baby xnak.menyusu kat ibu sbb air susu yang sedikit.. mumy² ble bantu tak???🥺

7 Balas

beli yg senang dpt. lactogen, dupro, dutch baby. tapi beli pek kecil dulu, try dkt bby..klu xsesuai kena tukar.

6mo ago

lactogen nestle brand beri dana pada Israel ..dupro pun sama ..better elak 2 brand ni.