Minum air gula

Hai mamy siapa sini da 2 kali minum air gula... Sya da msuk 26 week

14 Balas

sy da minum 3x sepanjang pregnt ne... 2 kat swasta xsangkut tp kk still xpuas aty sb xdek rekod minum dgn kk... so na xna kene la minum.... alhamdullilah x sangkut...last 2 week sy minum... na tekojol rasa🤪🤪 skrg 30w da

minggu lepas minum air gula sebab masa 1st pregnancy dlu ada gdm diet control & baby lahir besar 4.73kg..so kali ni bukak buku trus kne minum..berdebar plak nk tungu result 😬

Saya 2kali, 1st masa awal2 bukak buku, 2nd masa 28weeks. Reason kena minum awal2 masa bukak buku, sbb ada keturunan kencing manis. Tp alhamdulillah dua2 bacaan normal.

saya mnm air gula masa 24week. nasib baik keputusan ok. jd x yah mnm lg 😊 #03Dec2020 #TAPSuperMoms

baru hari ahad hari tu minum air gula yg ke dua.. 29week.. result pertama ok.. normal je..

saya first 18w..sec 28w..haha..harap xda yg kali ke 3...ya, sbb brt bdn naik bnyk

saya 25 week. lg 2 mnggu baru appointment utk minum air gula. sekali je..

sy 2x.. sbb naik berat bnyk sgt.. 😂😂 takpa enjoy the moment.. 😍

sy br minum last week. jgn la kene minum lg. jenoh nk menghabiskn

Sy dua kali even though keoutusan ok. Sbb preg 35 tahun ke ats.