Minum Horlicks Semasa Pregnant

Hai Mommies, Boleh ke minum susu horlick tiap-tiap hari sebagai pengganti susu untuk ibu mengandung?

22 Balas

Cuba rujuk doc atau anyone yang lebih tahu... memang tak boleh telan susu formula ibu hamil ke? Horlick ni boleh tahan manis...

Kalau tak boleh telan susu formula better minum susu kotak je mcm dutch lady ke... horlick ni manis sis... risau gula naik nanti

Risau nanti sugar level tinggi kalau jadikan horlicks as pengganti susu ibu hamil.. try susu dutch lady low fat/full cream

xtau sis boleh ke tak nak gantikan susu formula ibu hamil dengan horlicks ni bagus ke tak.. tak pernah buat

Manis sis horlick ni.. cuba minum susu kotak.. macam dutch lady yang full cream tu or yang low fat..

Minum susu kotak sisi.. horlicks ni manis tau nanti gula level tinggi jangan tanya kenapa

Masa sy hb low dlu...doc x bg sy minum air yg bersusu mcm milo ke horlick ke teh ais ke....

Cuba lah minum susu kotak dutch lady sis.... horlicks ni manis kalau nak consume everyday

Akak rasa ok kot... Yg penting jgn buat manis...

Boleh je