minum horlicks

Ibu hamil blh minum air horlicks tak? Pernah dgr@ terbaca.. (lupa dah), horlicks blh banyakkan susu ibu..

12 Balas

Boleh minum cuma kena kawal sikit time mengandung tu sbb horlicks ni manis. Pasal bykkan susu badan tu depends on org sis. Ade org mgkin sesuai, ade yg tak. Kena try and error makanan yg boleh banyakkan susu badan. Yg penting mommy kena sentiasa happy sbb stress pun boleh buat susu drop

Ikut bdan jugak.saya mcm2 saya minum tuk tambah susu tapi xjugak berhasil.air susu Ada tapi xmelimpah2 kuar.xsampai 1 oz pun tapi saya xkisah.saya ttp susukan baby.saya DH try Horlick,makan sup lobak putih,minum air longan kurma tapi xjugak byk susu

Time mgdung saya x mnum holick bb mnis..tp klu dlm ptang saya mnum..bb nnti susu kita akn byk dan pekat..

sy xserasi ngn horlick. sembelit. tpi awk bleh je try and error. cuma jgn terlalu manis.

horlick packaging pink utk breastfeed tp sy xpernah jumpa😅..

boleh.. horlicks ni naikkan hb.. kalo xnak manis kurangkan je sukatan susu

3y ago

Aah saya minum horlick bancuh kosong je tanpa susu sedap😊

Sy tnya misi dia ckp bleh ja..hoklicks tambah tenaga kita..

horlicks bagus x utk tumbesaran baby dlm kandungan?

Sy mnum jgk horlicks...tp kdg² je...

Boleh jer