Hilang selera makan

Hai mami² & bakal mami semua.. kalau ikutkan harini dah 6minggu 2 hari, nak tanya, normal kah kalau selera makan tak ada ? & cepat berasa lapar yang amat lapar bila lambat sikit makan kadang sampai bergegar kaki tangan dek kerana lapar🤧 ini kandungan yg ke 3, pengalaman mengandung anak 1&2 tak pernah rasa macam ni.

1 Balas

Saya masa 6-7w berselera makan. Masuk 8-9w terus tak selera dan tak boleh telan nasi. Bau nasi sedang masak pun takboleh tercium. Lepastu selalu sangat rasa pedih hulu hati. Bila refer dekat dr, dr cakap makan sikit-sikit tapi kerap.