Plasenta previa

Hai mami. Ade ke mami2x yg ada pengalaman, scan 29w, uri tutup jalan fully, by next month uri naik? Takutnye doc cakap kalau still xnaik, kne czer. 😓

2 Balas

Tak ada pengalaman lagi. Tgh mengandung anak sulung baru masuk second trimester. Saya doakan baby & sis selamat sihat. It's okay. Bersalin dapat pahala haji & bersih drp dosa mcm bayi baru lahir. ^ ^

3y ago

InsyaAllah terima kasih untuk doa kamu. Tapi still nervous sbb ni anak ke-3 takutnye kena czer. Pastu banyak google cakap by 34w kena tahan ward dah. Mcm mne la nak tinggal ank2x kt rumah.

Cer try sujud/position menonggeng lama2. Semoga uri boleh naik balik 😁

3y ago

Jangan stress2 ye 🥰