Preggy 14weeks

Hai mama2 yg ada dlm sini ,saya nak tnyak dan nak minta pendapat ?normal ke ibu preggy ada alahan tekak rasa xsedap bila hbis mkn jer .sebab tekak ada kahak dan bikin rasa mual asal lepas mkn .normal ke ?saya nak minta pendapat 😅saya preggy 14weeks tpi alahan slepas mkn tu jer rasa xselesa kat tekak rasa nak mual sbb ade kahak 😖

1 Balas

ya normal.. sy pun mcmtu.. kdg rase pahit.. dan rase masam, nnt mula la nk muntah.. apapun take care ya