Mulut rasa masam dan pahit 1st trimeste tekak berlendir mcm ada kahak.

Sy mengalami alahan. Setiap malam muntah dan mual. Tekak rasa lendir dan asyik nk ludah je. Mulut pula terasa pahit dan masam. Sesiapa pernah rasa seperti saya.

1 Balas

kan ,kat tekak ni rasa mcm ada lendir,,bila telan kang muntah,so jadi satu kerja muntah malam2,saya cuba x muntah mlm2 sbb xnk apa yg sy mkn tu kluar blik,perit malm2 nk tido nahan lapar n muntah,,,,so tak tahu nk buat apa,keja sy siang mlm ptg pg mmg muntah, tekak pon dah berdarah sbb mknn yg kita mkn tu kluar blik,,tu belum ada yg tersangkut kat tekak mknn yg kita muntah tu,,lagi satu hal x selesa kat tekak pulak 😌😌😌

1y ago

sis dh berapa minggu