Scan baby berapa weeks?

Hai mama semua..Korang scan untuk tengok jantina baby masa berapa weeks? Share la..fully scan yg 4D 5D semua tu plak masa berapa weeks? Sy baru 12w3h..saja nak simpan duit utk scan swasta 😘 #scanbaby #jantinabelumtahu

Scan baby berapa weeks?GIF
22 Balas

detail scan dlm 20 minggu dh boleh, msa detail boleh tgk sekali jantina insyaallah. biasanya cost dlm 100-150 depends pd klinik. utk 5D pling best 28-32 minggu, baby dh chubby. sama jgk range harga 100-150. wlpn org kata 5D x perlu, klau ada bajet x salah. bukan sng nak pregnant. x salah simpan kenangan gmbr dia dlm perut🤭 goodluck mummy. doakan saya yg sdg menanti hari ni..🤰🏼

1y ago

Ye syg, itu la yang sy nak abadikan..gambar² kenangan tu. Bukan nak menunjuk ke siapa², sekadar kepuasan..boleh la tatap hari² sementara menunggu hari ke kan. Betul awk, hihi..sy jenis lambat nak lekat..tu yg sekecil² kenangan sy nak simpan. Sy hargai sgt2 & bersyukur sbb ramai sahabat kat luar sana yg masih berjuang utk 2 garis 🥲. Tq sudi sharing info..sy pun nak riki awal jugak, boleh tetapkan budget & folo up mana tau ada promo ramadhan ke raya ke kan..hihi Semoga sis dipermudahkan urusan melahirkan ya..semoga baby & mamanya pun sihat² je..leb & hug dari jauh 😘😘😘