telur separuh masak

hai mama semua ? nk tanya, pregnant boleh ke makan telur masak separuh? tiba2 plk teringin

16 Balas

Kalau sya apa yg sya nak sya makan je tengok diri sendiri lah sbb bukan orang lain tau. diri sendiri je tau mampu tak. Sya lagi siap minum air soda. Coffe . Meggi. etc semua saya hantam je. 😁 tpi alhamdulilah oke je

4y ago

Ahha tu lah resiko tanggung sendiri sbb klo dgn kita oke blm tentu orang lain oke . So semua kena tengok lah badan kita kan