pregnant ke tak

hai mama nak tanya klaw cm ni kira test valid ke x sbb mata saya npk samar2 , first time guna brand ni

pregnant ke tak
14 Balas

Try dip n tell dlu, ikut research blue dye lagi senang mghasilkan evaporation line berbanding pink dye..better guna strip dlu, lepas tu ble repeat dgn dip n tell sbb strip bole detect serendah 10miu HCG level, x silap dip n tell around 25 miu, n clearblue 50miu.. means, strip lagi bettr utk cek awal kehamilan.. hopes this help dear

try deep n tell.. sy lewat period 2 hari.. bila test terus jelas double line nya.. tapi sbb dh rasa breast sakit + sakit macam senggugut tapi x period + demam dh 4 hari.. tu yg nekad utk test..

saya pakai semua brand tak naik double line kecuali clear blue sahaja ( ada 3 jenis rasanya semua positive). very early detection. after 1 week baru la brand lain naik double line

better guna jenama guardian atau watson.. lgi naik terang.. sy guna ni 2x naik samar2.. xpuas hati.. guna yg guardian, nmpak jelas

Saya pun kurang nampak yang samar tu. kalau sis period dah lewat cuba guna test jenama “dip and test”. recommended juga yang itu.

1y ago

dip n tell

Dah lewat haid ke sis? Mata saya tak nampak yg samar tu tp tak pelik sebab quality TAP ni teruk bila upload gambar

1y ago

Betul. Asal upload gambar, jadi pecah. Stress 🤣

clear blue ni paling senang guna digital, berbaloi biarpon mahal. Jarang dia rosak kalau kita dah follow step betul

saya pregnant anak ke2 , Dari anak first lagi saya guna ECO punya je 🤭 lagi murah Dan jelas 😁

jom join group whatsapp due bulan 10 https://chat.whatsapp.com/Idl3HkTnTc2ExtuQbTvx3q

1y ago

atau awk chat sy 01125338384

nampak mcm satu line tpi cer try beli clear blue yg lagi satu tu