boy ke girl?

Hai mak2 semua.apa khabar?rasa2 baby boy ke girl perut sy bujur ke bawah..bentuk badan x berubah.pinggul x kembang pun.

13 Balas

Bentuk perut /bdan xbleh nk jangka samada bby boy dan girl trjadi ap kita nak tu kebetulan.. Lain org lain bntuk bdan.. Ad org kata mcm tu bby boy. Tp kluar bby girl. Xkisah memane. Asalkn bby sihat 😘

4y ago

Betul tu..hehehhee

Hai. Tak sure sebab kedudukan janin dalam perut akan effect bentuk perut ibu. Lagi satu fizikal ibu itu sendiri. Macam sy ramai teka boy, tapi bila scan girl. Jadi ikut scan la hehe😁

Org kabo klo bujur ni boy klo melebar bulat tu girl...tk tau la..tp sy melebar bulat scan girl

4y ago

Itu la..org tua2 pon kabo gitu

mcm saya je tu sis hahahaha. tp dh scan inshaallah baby boy.

4y ago

masa first skali scan , 22week3d doc cakap boy.. second scan 26week, pn doc cakap boy. sbb dia tak sorok so senang nk nampak hahaha

Sy bujur sis ke bawa,,scan mse 20 week bby boy...

Saya bujur jugak peyut..g scan tengok baby boy 😊

4y ago

Wah bestnye.kita x scan pun..bior surprise..hehehehe

boy.. sbb sama cm saya😂

P scan la makcik

4y ago

Hahahahahahaa..x berani..kikikiki

Tunggu🧐... Dan lihat..

4y ago

😆😆😆😆😆😆