Persediaan barang bawak ke hospital

Hai korg mommy dh 35weeks ni dh ready bag. Tpi mcm beg sampai dua malas nk usung. Kalau sumbat tolak dlm luggage je dedua beg tu over tak ? Hahahah. Korg prepare brg baby ape je ? Mommy punya brg sikit je, yg lain semua brg baby and keperluan dlm hospital

11 Balas

Setakat ni sy pack brg dlm beg sekolah je 😂 makanan bubuh dlm beg bekal.. mcm segan pun ada nk g spital mcm g sekolah😂

1y ago

sy pack baju sy dengan baju anak dalam 1 bag diaper je. bag diaper tu yang jenis macam beg laptop. pastu tote bag isi makanan, botol air bawak yang 2 liter punya ada handle senang pegang. lagipun suami senang nak tolong bawakkan, dia galas macam beg sekolah je. lepastu yang extra macam diaper, baju anak, baju suami, pad, semua isi dalam 1 bag letak dalam kereta. masa suami datang melawat tengahari/petang, sy mintak dia topup diaper dengan pad sebab stok yang kat sy dah nak habis. senang sebab barang extra tu dah memang ada dalam kereta.