Keperluan barang baby&ibu

Nk tanya, minggu keberapa yg sesuai utk kita get ready semua brg baby dan beg utk ke hospital? Sy dh msuk 3rd trim..

4 Balas

saya hari tuh buat time 35w++ mcm tuh la, letak dlm kereta terus. sbb 37w mmg tunggu masa nak bersalin kan. kalau nak awal sikit takpa, janji jgn buat last minute .

10mo ago

Okayy tq awk

Sy 35w baru siap barang sy . Brg bby baju2 dah siap . Baru siap 30% ingat 36w baru nak siap kan smua . Bby ketiga jadi santai2 je lagi .

sy 32weeks dh siap smua.. sbb kena srah diri awl

10mo ago

37weeks kena serah diri dh.. anak first stillbirth

dh masuk 3rd trim dh sesuai sangat dh tu