Persediaan barang bawak ke hospital

Hai korg mommy dh 35weeks ni dh ready bag. Tpi mcm beg sampai dua malas nk usung. Kalau sumbat tolak dlm luggage je dedua beg tu over tak ? Hahahah. Korg prepare brg baby ape je ? Mommy punya brg sikit je, yg lain semua brg baby and keperluan dlm hospital

11 Balas

Bawak tak perlu byk. Baju baby bwk 3 psg, pampers, sarung kaki & tgn dia bedung 1 cukup. Dgn pkaian dlman awk je dgn baju nak discharge dgn toiletries. Tuala2 tu bwk lah,, klau sy utk sy pkai bawak yg kcik je. Dgn snek2 sikit,, kalau takut kne thn. Nti kalau kne extend mnta suami hntr.