Pelan perlindungan ibu dan bayi dalam kandungan

Hai korang..saja la nk share..pngalaman ambil pelan perlindungan untuk ibu dan anak semasa hamil..cth mcm sy..kedua2 anak sy kuning..so dpt la pampasan RM1000 seorg..itu pon baru je bayar 2x sebelum ank lahir..korang yang tgh survey tu..bole la try

Pelan perlindungan ibu dan bayi dalam kandungan
3 Balas

nohhh. sye tye hari tu, die bagi rm215 😂😂 sama dah dgn insurance bapak dgn mak diaa 😂😂 terus x jadi amek, over bajet sgt lakk 😂😂

nak tnya , pampasan dorg bagi tu mcm mana ya ? perlu bawah lampu ke bru dpt pampasan utk anak kuning? and nak dptkan pampasan tu mcm mana

👍