Perlindungan Insurans untuk kandungan

Mommies, boleh kongsi tak perlindungan insurans apa yang mommies ambil untuk kandungan masing2? Tengah duk usha nak ambil PruBSN Impian. Katanya boleh ambil seawal 14 minggu kehamilan. Cover ibu sepanjang kehamilan dan cover bayi sejak dari dalam kandungan sampai la dia besar. Ada yg dah ambil insurans ni tak? Atau ada insurans lain yg lagi okay?

2 Balas

Hi, sy dh amk utk baby sy utk PruBSN Impian. Blh share byk info dgn awk. Blh tinggalkan no wasap atau wasap sy d 014 888 7387

InsyaAllah baby dah lahir nanti baru nk start ambil insurance utk baby..

5y ago

Ayun nt klo nk tau lbh lanjut ttg pelan terbaik utk baby blh tinggalkan no atau wasap sy d 014 888 7387