Insurans/Takaful perubatan

Ada tak pelan takaful yang boleh bagi perlindungan masa bersalin

6 Balas

Utk normal pregnancy x ada sis. Tapi utk masalah masa mengandung atau masalah pd anak ada. AIA ada provide : 1. pakej sakit wanita (keguguran pun cover) 2. Plan anak (cover seawal usia 4 minggu dlm perut) sampai umur 18thn Contact : Fatin Nabihah Firdaus 0192732969 #fatinbunny 🐰

Saya ambik under AIA.. Bulanan rm117 sebab ambik sebelum kahwin Dan awal 20an haritu.. banyak benefits dpt.. ulang tahun perkhwinan.. bersalin dpt claim.. Ada masalah berkaitan wanita pun dia cover

Kalau x silap saya, tiada insurans atau pelan takaful yg cover kalau berkaitan pregnancy

Prudential BSN Takaful pon ada tp utk cover komplikasi kehamilan..

Plindungan utk bayi ke..ada rasanya

Ambik aia byk benefit .