Uzur ke atau keguguran

Hai korang..nak tnya skit korang pernah tak alami period hari ini ada perdarahan, esok nya tak da dan begitu la hari2 berikutnya dan saya alaminya selama 18 hari. Bila period dah stop selama 6 hari lepas tu datang period lagi tapi darah period banyak sgat2 sehingga pagi tu suami saya tolong sambut darah saya yang berkeluaran tak henti2.. dan masa tu ada ketulan darah yang lembut.. so korang rasa saya uzur atau keguguran hamil awal... sebab sya tak tahu.. kan saya ada period tak teratur

1 Balas

Sis tnye dlm.ni xkn dpt jawapan yg sbenar...semua blh bg jawapan andaian..apa yg terbaik pergi hosp and tnya dokt...jmpa dokt o&g (pakar sakit puan),baru blh tahu lbh details...

5y ago

Haah betul, better terus ke hospital utk kepastian dr doktor..