tak tahu period ke apa?

hi mommy, ada tak yg pengalaman mcm sy. sy first mom.. anak 20/8 ni genap 5 bulan. Saya fully direct bf baby. period last 25/6. bulan 7 saya takde period langsung. ada yg kata normal bf bby xperiod. Tapi, bukan tu sy nk tanya.. mcm saya lepas bersama suami mesti ada keluar darah skit mcm nk period, tapi bukan period.. sebab esok nya xde dah darah tu.. nak tahu tu normal ke erk? 😖tp saya last period 25/6. #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Normal. Memang ada wanita keluar spotting mcm tu slps bersama

1y ago

ohh yeke, risau jgk igt knp.. risau pregnant pun iya.. mcm² risau..