Due Feb 2020

Hai korang. Siapa due Feb 2020 angkat tangan.. ??‍♀️ Hehe.. Dah buat apa2 persiapan ke tu?

10 Balas

Saya due 14/2... 80% siap, nak menyiapkan lagi 20%.. Ada lebih kurang sebulan untuk siapkan sebelum balik kampung. Minta semuanya dipermudahkan.

Due 2.2.2020.. beg baby dah 90% siap tggl beg mommy je blm.. brg2 keperluan lain mcm stroller, cot dan lain2 semua mmg dah ada masa anak 1st.

4y ago

sama due 2.2.20 tp anak 1st & 2nd tk ikut due pun awal 3mnggu klu dpt tarikh tu cantik kan...persiapan 80% tinggal set pantang ngan brg baby je tk byk tk de

Sy due 20feb, tp da stnby brg2 bby yg pnting utk ke spital.. Yg lain2 cm brg mumy, belum beli lg. Hahahaa..

15.02.2020 tunggu nak scan baby dulu baru nk beli semua barangan baby..tak sabar2 sbb nie anak first❤👶

Sy due 12/3/2020 tp da buat da persiapan skit2 walaupun preggy ank ke4 tp still excited..

12/2/2020...bru bli baju baby...yg lain blm..bju kakak n abgnya msh elok🤩

11/2/2020.. Tapi baru beli baby cot je.. Belum sempat shopping barang baby lg

4y ago

sy kbykkan nya mmg beli dkt shoppee sbb lbh murah..pmpers,minyak sabun mcm tu je beli dkt mall

19/02, hrini nk mencuci baju baby semua. Nk start packing 😂

Sy 23/2 tp blm buat persiapan lg