Pain after S**

Hai korang nk tnye mmg after se* esoknya kita akan rasa sakit belakang ke? perut x de rse sakit ke ape just pinggang je rse mcm nk tercabut rse nk nangis je#bantujawab #ingintahu #firstmom

4 Balas

Sis kena cuba different position, cari mana yg selesa k. Mungkin sbb position tu kot yg trigger sakit pinggang.

tak pernah rasa sakit belakang lepas bersama. mungkin sis kena cari position yg selesa utk sis

Kena cari position. Boleh google jugak position apa yang sesuai during each trimester.

Ahh sudah... sakit pinggang pula. Jaga postur sesuai kehamilan. Berapa minggu tu?

2mo ago

Kalau dah cek kandungan OK buat senaman sesuai kehamilan juga. Boleh search. Banyak senaman yg boleh legakan sakit pinggang. Antaranya bridging, cat & camel