My baby baru 7 bulan and i pregnant lagi

Hai korang, nak tanya, rasa2 misi marah tak i pregnant lagi masa anak i baru 7 bulan?? I memang tak sangka boleh pregnant lagi, i pilih untuk inject instead of makan pil tapi misi kat kk cakap first day period baru boleh inject tapi bila dah period, misi suruh datang kemudian pula hmm

2 Balas

tahniah sis.pekak kan je telinga misi marah.dah rezeki ketentuan ilahi siapalah kita nak menidakkannya kan.

Alhamdulillah rezeki ...nk takut marah tp tu rezeki dari Allah..Allah beri kekuatan UTK diri aqak