ubat

Hai korang nak tanya kalau ubat habis sebelum appointment nak kena datang kk ke atau diamkan je? Sbb ade yg cakap tggu next appointment baru bgtau ubat dah abis. Next appointment 2/9 ubat nak habis 23/8

1 Balas

Better pgi klinik bgtaw ubat dh hbes. Nnt dpt tmbhan ubat..mcm sy hri tu pon farmasi bg ubat xckup smggu sblom next appnmtn...jgn skip mkn ubat tkot hb jtuh n ffect baby je

5y ago

Mula2 tnye kt kaunter..pastu nurse kt kaunter suruh trus p tnye nurse y kita slalu jumpe...nurse prescribe ubat n p ambik kt farmasi