scan baby 34 week tapi kaki baby macam tak berapa nak normal

Hai kaum IBU2...tadi scan baby macam biasa la air ketuban saiz kepala mulut sumbing ke tak tapi tadi tibe2 doc cakap kaki baby lain...doc tak ckp la tak normal tp doc just ckp mungkin kedudukan kaki baby lain..saya pun tanya la..doc cakap kaki sepatutnya macam ni..tp baby ni kaki dia sebaliknya...emmm tolong doakan baby saya sempurna dengan sifat yg baik...

2 Balas

Nak tanya sekarang baby ok ke sis??sebab sya buat detail scan pun dok nampak sikit kaki baby lain. Sya risau sngat la..

Amin, semoga bby awk baik2 je n smpurna..