?

Hai kamurangggggg, hmmmm. Ada ka yg buli bikin kc kuat smgt siurang dr stressed out level tahap pulblast saini ? penat urus anak 2 org bganti2 , jaga sndri , laki pjj , no maid , no family , no human around us , ? plz give me support to gain some more super power strength to go trough all of this kind , im hurt from the inside ? kdg rasa penat dea tuh lain mcm kalah2 aura 18 19x hmmmm smpai mo menitis jg laa yg d pp tp nasib lg mc mmpu pujuk diri sndri dlm ati ? tp ni bkn yg tiap ari aa rsa bgni , adakala ny prsaan bgni tuh dtg dgn tba2 , mo btrgur sapa mgkali kn lama nda show off itu ala2 x ala punya depress feeling?? ~ ??

1 Balas

Saya pn faham perasaan mcm tu.memang susah mau lari dari stress..tambah2 lagi tiada tempat mahu luahkan..semua kena urus sendiri2. Xda org mau ambil tahu pasal kita..kalau Saya kena lawan sedih tu buat aktiviti seronok dengan anak2. Fikir bila anak dh besar dorg yg akan pling rapat dengan Kita faham Kita ambil tahu pasal kita. Sebab ank lh Kita semangat. Kena fikir benda positif yg boleh naikkan semangat.

4y ago

👍🏼 tengkiuuu mom! Ya btl tuu kta tpksa mo nemau kena jg kc kuat hati n smgt sndri kn 💪🏻