pengalaman paksa beranak

hai kamu ada kah di sni pengalaman kena paksa beranak mcam kena ksih masuk ubat biji di dalam kemaluan ? kontraksi dia memang lmbat kh sis ?

1 Balas

lain org lain keadaan dia. ade kawan sy smpai 3 kali induce still jalan x bukak byk cm, last2 kena czer sbb baby dah stress n almost lemas dlm perut. ade kwn sy lg sorg induce masuk ubat 2 hari, induce belon 1 hari n last induce drip akhirnya jln bukak byk n dpt bersalin normal. lain org lain2 sis. ade yg cpt n mudah tp ade jugak yg susah n lmbt