keputihan

Hai.. Kalau keluar keputihan warna kuning pucat..bahaya tak? Tapi tak kerap.biasa keluar lepas bangun tdo pagi..

2 Balas

Bila sis ada chekup nnt sis bgtau nurse. Saya minggu lepas doc amik sample keputihan. Keputihan saya colour kuning putih, xgatal dan xberbau. Tp still doc nk amik sample utk test dan dapat ubat incert juga.

2y ago

hi sis sorry comment post dah lama. boleh tahu sis kene jangkitan ke ada keputihan kuning?