Alahan di awal kehamilan

Hai, kalau ikutkan sy dh 7 week.. tp tiada alahan lansung.. ada x yg mcm sy.. risau sebenarnya😅😅..#ingintahu #firstmom

38 Balas

sy alhamdulillah dah masuk 12 week.. alahan 3 hari ja.. sehari demam, 2 hari takda selera makan.. lepas tu mood makan normal balik 😁 scan baby, alhamdulillah smua okay.. tgk pndpt doktor, dorg kata normal ja kalau tak alami alahan.. ☺

7mo ago

most welcome.. sy pun ttc 4y lebih.. Alhamdulillah, tahun ni Allah bg rezeki zuriat.. 1st baby ☺smoga dipermudah semua urusan kita kelak 🥰 Aamiin YRA..