Alahan di awal kehamilan

Hai, kalau ikutkan sy dh 7 week.. tp tiada alahan lansung.. ada x yg mcm sy.. risau sebenarnya😅😅..#ingintahu #firstmom

38 Balas

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah kalau tiada alahan. Saya pregnant tiada alahan dari awal sampai akhir dan tiap hari saya doa agar takde alahan. Allah tahu kemampuan kita. Syukur sangat sangat kalau tiada alahan. Buat sujud syukur selalu ya in shaa Allah mudahan awak tiada alahan sampai saat nak bersalin nanti in shaa Allah. Take care tauu 💕

7mo ago

aamiin.. In shaa Allah.. thank you sis.. 2 tahun lebih ttc.. doakan sy n baby sihat..