kemusykilan

Hai ibu²..saya pregnant week yang ke 36.. Saya ada kemusykilan sedikit..macam mana nak tahu sama ada perut mengeras tu tanda nak bersalin atau bayi dalam keadaan tak selamat..sebab saya musykil perut saya kerap mengeras tp kadang² tu adalah bayi itu sendiri..ibu² faham tak apa saya tanya..hehe

1 Balas

apa mksd puan xselamat? saya pn xpasti nk terang mcm mne tp mmg xtahan sis kalau sakit nk bersalin. lain rse dgn rse mengeras mse mengandung. baby menggeliat kot. 😊