36weeks

Hai ibu2..saya nk mnta pndapat ibu2 semua.kndungn saya dh msok 36weeks,skrg sya ada rsa sakit belakang,rasa nk baring saja.buang air besar pun selalu,kdang tu tak juga buang air besar tp ttp ada rsa nk buang..ibu2 dsini ada tak mcam saya??

15 Balas

Sy da 34 weeks pun rasa mcmtu..baring pun penat je rasa..bpeluh2 mcm penat buat kerja pdhal baring je..celah kelangkang pun sakit..

Sama la sy pun dh 36 minggu pun rasa MCM tu juga tak tau nape bb first time pregnant.

Go hospital.. nak beranak mungkin sbb aku pun mcm tu.. check2 dah 2cm and beranaknon the same daym

sye pun sama,bila bring nk bngun tu ya allah sakit btol,kdg² sakit pinggang kjp dtg kjp ilang

Sama mcm saya..36 week rsa mcm tu dan masuk ja 37 weeks terus bersalin..😊

5y ago

Alhamdulillah..tahniah juga bby boy..semoga sis dan bby sihat..dan menjalani proses kelahiran dgn selamat..

Salam kenal... Sama juga sya rasa macam tuh.. 😂😂😂

5y ago

35 Week.. 6 day

Tandax awal bby dah turun ke bwh memang akak selalu mcm tu

Maybe baby sd mula ke bwh.. Atau sd d bawah..

5y ago

Mgkin juga sis..sbb dh msok 36weeks..

Sbb haritu sebelum brank sy mcm tu

Sya pon mcm tu.. Ssh membuang...